Over ons

Home » Over ons

Welkom bij Aurora: Cruiseschip en Bed & Breakfast, waar wij het als onze levensmissie zien om jou als gast aan boord ‘de ultieme Bed & Breakfast ervaring’ aan te bieden.

Ons schip, genaamd Aurora, ligt aan wal tussen de welbekende Nolat molen en haar distilleerderij – gevestigd in een rustige en vredige bewoonde buurt – wat slechts op steenworp afstand ligt van het centrum van Schiedam. De Buitensluis verdeelt hier de rivier, de Schie, van de grotere Maas rivier.
Schiedam staat bekend om haar eigenaardige en pittoreske stadscentrum met vele romantische grachten, historische warenhuizen en de vele ophaalbruggetjes.

Ook zijn het de maar liefst zes tellende langste (overigens nog steeds werkende) molens van de wereld die vele toeristen trekken. Dit, omdat ze nog operatief zijn voor het malen van granen die gebruikt worden voor Jenever producties. Uiteraard is er dan ook een nog werkende jenever stokerij te bezoeken; wat weer een geweldige manier is om de middag te spenderen!
Eenmaal aan boord van de Aurora zult u zich vrijwel onmiddellijk op uw gemak voelen dankzij een oasis van rust. De toegankelijke sfeer zal u zeker verleiden en verzekeren van een meest prettige en comfortabel verblijf. Aurora ademt sierlijkheid, klasse en elegantie van een klassiek vormgegeven jacht, vol met stijlvolle meubilair, originele kunst, stoffen en linnen van de meest exclusieve Franse woningen, duurzaam china, kristal en zilverwerk. Marmer, teakhout en ambachtelijk terra-cotta tegels maken het geheel af.

Onze gasten bieden wij de gelegenheid om gebruik te maken van een gedeelde lounge ruimte inclusief een comfortabele sofa, armstoelen en een open haard. Tevens is hier ook de eettafel te vinden, een terras met uitzicht op het water en een goed gevulde en bevoorrade bar (tegen extra tarief).
We nodigen je uit om uit te rusten bij onze open haard, te luisteren naar kalmerende muziek of u kunt kiezen voor het lezen uit één van de vele boeken en magazines aan boord. Maar ook het simpelweg genieten van het uitzicht, het nuttigen van een snack of drankje is één van de vele mogelijkheden. Als laatste is er ook een TV aanwezig om de nodige sportfanaten op hun wenken te bedienen.

Uw ontbijt wordt s’ochtends met veel liefde opgediend aan de grote tafel in onze lounge of in de open lucht onder het bedekte terras.

U kunt uiteraard kiezen uit een brede selectie van vers gebakken gebakjes of brood, warme drankjes zoals koffie, thee en warme chocolademelk. Maar ook eigen gemaakte jams, granen, ham en kaas zijn van de partij. Mocht dit nog niet genoeg keuze zijn om opgewekt uw dag te beginnen, dan kunt u anders vragen om een watertandend lekkere omelet of ei-gerechten van de chef!

Aurora’s kapitein en bemanning kijken ernaar uit om u aan boord te mogen verwelkomen om de wereld van betovering, relaxatie en gastvrijheid te kunnen ervaren.

Kortom: bent u op zoek naar meer dan het Bed & Breakfast gevoel? Zoek dan niet langer en neem eens contact met ons op!

Contact: Aurora – Cruiseschip en Bed & Breakfast – Schiedam