Aurora: hét hotelschip van Schiedam (Rotterdam)

Overnachting vanaf €110 - €125 per nacht

Wanneer je aan boord stapt van cruise ship Aurora zie je het meteen, dit is hét hotelschip van Schiedam (Rotterdam). Ons hotelschip Aurora is van alle gemakken voorzien en biedt het ultieme bed en breakfast aan. Wil je meer weten over ons hotelschip in Schiedam (Rotterdam)? Lees dan verder of boek gelijk een overnachting op onze hotelboot.

De ligplaats van het hotelschip in Schiedam (Rotterdam)

Het chique hotelschip Aurora ligt aan de pier van het Jenever kapitaal, beter bekend als Schiedam. Vanuit het schip kijk je uit op een distilleerderij en de Nolet, een monumentale, oer-Hollandse molen. Vanaf het boothotel ben je na 15 minuten lopen in het historische centrum van Schiedam. Het dynamische centrum van Rotterdam is te bereiken met een autorit van maar 10 minuten. Ben je helemaal in de waterstemming door jouw overnachting in het boothotel in Schiedam? Loop dan in een paar minuten van het cruise ship naar de watertaxi, waarmee je de reis kan voortzetten op het water.

Meer over het hotelschip in Schiedam (Rotterdam)

Het hotelschip Aurora is bij uitstek hét boothotel van Schiedam en de omgeving van Rotterdam. Het is onze missie om het jou onder te dompelen in luxe en comfort door onze gastvrijheid. Als je aan boord bent gekomen van ons hotelschip voel je je al snel op je gemak. De toegankelijke sfeer wordt gecreëerd doordat het boothotel als jacht is vormgegeven, met daarin stijlvol meubilair, originele kunst, stoffen en linnen van de meest exclusieve Franse woningen in combinatie met duurzaam kristal- en zilverwerk. Dit alles wordt afgemaakt door het gebruik van marmer, teakhout en ambachtelijke terracotta tegels. In de hotelboot in de buurt van Rotterdam kan je ook gebruik maken van de gedeelde lounge, waar een comfortabele sofa en armstoelen staan met een open haard. Hier vind je ook de eettafel, een terras met uitzicht op het water en een goed gevulde bar (tegen extra tarief). In deze lounge kan je uitrusten bij de open haard, luisteren naar kalmerende muziek of lezen uit een van de vele beschikbare boeken en magazines aan boord. Ben je helemaal overtuigd van ons hotelschip Aurora en wil je een overnachting boeken? Boek dan snel jouw overnachting op onze hotelboot in Schiedam (Rotterdam).

KAMERS

Gezellig, knus, warm en stijlvol.

Single Room

1 persoon, twee- persoonsbed

€110/nacht

Double room

2 personen, twee- persoonsbed

€130/nacht

Speciale evenementen

Huur jouw eigen cruiseschip!

 • Testimonials

  "Impossible to describe in words how wonderful, kind and friendy are the owners. Beautiful, beautiful people."

  - Massimo, Italy -

 • Testimonials

  "We had an absolute exellent stay at The Aurora in Schiedam. Steve and Karina are the best hosts you can ask for."

  - Gitte, Denmark -

 • Testimonials

  “Warm welcome, Spacious, fresh and clean rooms, beautifull quiet location, free parking and excellent Breakfast."

  - Sandra, Belgium -

VRAGEN?

Wilt u liever een romantische cruise boeken?